Autobedrijf Müskens

Geachte heer/mevrouw, beste klant,

Na ruim 75 jaar Autobedrijf Müskens, heb ik het zeer moeilijke besluit genomen om met het bedrijf te stoppen. Van de 75 jaar heb ik er met veel plezier 45 jaar voor mijn rekening mogen nemen, eerst als medewerker en later als eigenaar.

De afgelopen drie jaar ben ik op zoek geweest naar een overnamekandidaat. Helaas is het mij niet gelukt hierin een geschikte kandidaat te vinden. Wel heb ik inmiddels met succes een koper voor het pand gevonden wat dan ook een andere bestemming zal krijgen. Om deze reden zal het pand per 30 september 2022 worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Natuurlijk wil ik u, als trouwe klant, met een gerust hart overdragen – zodat u verzekerd bent van mobiliteit.

10 Jaar Toyota garantie

Bent u in het bezit van een Toyota die nog onder de fabrieksgarantie valt? Of heeft u een Toyota die jonger dan 10 jaar is en minder dan 200.000 km heeft gereden? Dan heeft u recht op 10 jaar garantie mits uw voertuig wordt onderhouden bij een officiële Toyota dealer. Daarvoor verwijzen wij u graag door naar Oostendorp Autogroep – officiële dealer van o.a. Toyota. Als u voor Oostendorp kiest worden de garantieverplichtingen automatisch overgenomen en profiteert u direct van de gratis mobiliteitspas voor het komende jaar. Deze pas wordt bij ieder onderhoud wederom met 12 maanden kosteloos verlengd. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de haal en breng service die door Oostendorp wordt aangeboden. Voor het geval dat U in de afgelopen 12 maanden een gebruikte auto van één van de merken in de Oostendorp-Autogroep heeft gekocht, met daarop 12 maanden garantie, dan wordt ook deze garantie overgenomen door de Oostendorp-Autogroep.

 

Oostendorp Toyota Nijmegen

Hulsenseweg 22
6534 AN Nijmegen
024 359 0590

 

Lokaal onderhoud

 Kiest u voor een lokale partij om uw voertuig te onderhouden dan kunt u met uw auto en/of camper ook altijd terecht bij Garage Mestrom, Garage de Horst of Coolcar Automotive.

 

Garage Mestrom Garage de Horst CoolCar Automotive
Hulsbroek 34 Industrieweg 12 C Hulsbroek 17
6562 JH Groesbeek 6562 AR Groesbeek 6562 JG Groesbeek
024 – 397 2176 024 – 397 3213 024 – 397 6122

 

Afscheid

Natuurlijk willen wij het moment niet ongehoord voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje afscheid te komen nemen op:

 

Zaterdag 24 september van 10:00 tot 16:00 uur

 

 Wij, als team van Autobedrijf Müskens, danken u voor het in ons gesteld vertrouwen gedurende meer dan 75 jaar! Wij wensen u allen een goede gezondheid en nog vele kilometers toe.

 

Met vriendelijke groet,

Team Autobedrijf Müskens BV

Jacques & Riekie Müskens Jurre Leenders
Hans Olthof Rick Thijssen
Lisette Schriever-Jacobs Gijs Kersten
Bas Müskens Jon Jochijms

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024 - 3971352 info@muskens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024 - 3971352

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×