Daihatsu Service Dealer

Wie kiest voor Autobedrijf Müskens in Groesbeek verzekert zich van vakmanschap en service op topniveau!

In onze moderne werkplaats houden de Daihatsu-technici uw auto in perfecte conditie. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad Daihatsu Dealer Occasions op voorraad.

   Wij zijn Daihatsu gecertificeerd Service Dealer Groesbeek

U kunt als Daihatsu rijder terecht bij Autobedrijf Müskens.
Voor onderhoud, reparatie , schadeherstel en originele onderdelen voor uw Daihatsu bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om te zorgen dat u nog lang plezier kunt hebben van uw Daihatsu.
Autobedrijf Müskens biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief een Mobiliteitspas af te sluiten zodat als u onverhoopt pech zou mogen hebben u zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen, zowel in Nederland als ook in Europa.

Afspraak

Via deze website kunt u gelijk een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of een APK. Natuurlijk nemen wij contact met u op om de afspraak te bevestigen en al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak Maken

Schade

Mocht het een keer gebeuren dat u schade heeft aan uw Daihatsu dan is het natuurlijk prettig als u weer snel geholpen kunt worden. Wij kunnen hiervoor zorgen door de schade weer met originele onderdelen en volgens de fabrieksnormen te herstellen.
Ruitschade
Iedereen heeft wel eens een steentje tegen de voorruit gekregen waardoor er een sterretje in de voorruit ontstaat. Neem in dit geval direct contact met ons op. Vaak kunnen wij zo´n sterretje nog onzichtbaar herstellen.  Mocht er sprake van zijn dat de voorruit vervangen moet worden dan worden deze kosten vaak door de verzekering vergoed.
De voor- en achterruit worden tegenwoordig vaak gelijmd.
Ook voor ruitschade aan uw Daihatsu zijn wij uw partner.

Daihatsu Dealer Occasions

Bent U op zoek naar een leuke, zuinige en betrouwbare Daihatsu occasion?
> Kijk dan even bij onze occasions..

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024 - 3971352 info@muskens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024 - 3971352

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×