Interview met Lisette

Onze rots in de branding, Lisette Schriever werkt al ruim 17 jaar bij ons. Van receptie tot showroom, zij staat haar mannetje! Hoogste tijd om haar wat beter te leren kennen.

Verzorgingstehuis

Lisette begon jaren geleden op de receptie bij een verzorgingstehuis. Later verzorgde zij de voedingsadministratie voor de keukens, die het eten verzorgen voor tehuizen in de omgeving en voor Tafeltje Dekje. Omdat de keukens destijds gingen sluiten vond ze haar plek bij Jacques. ‘Ik kocht mijn eerste auto bij Jacques en ben ook als klant nooit meer weggegaan.

Receptie

Ik begon bij Jacques aan de receptie, daarna deed ik de administratie en breidde mijn takenpakket uit naar het afleveren van de auto’s, de in- en verkoop etc. Ook werk ik, nu Jacques wat minder werkt, twee dagen in de showroom. Het contact met klanten vind ik heel erg leuk, daar krijg je energie van. Ik krijg veel leuke reacties van klanten. “Hé een vrouw in de showroom? Wat leuk!”

It’s a mans world

Daar ontkom je niet aan. Ook ik niet… In het begin was dat dus best lastig. Niet speciaal tussen het team. Maar in de showroom kijkt men af en toe raar op als ik de verkoop doe… Voor een technische vraag neigt men toch sneller naar één van onze mannen te gaan. Ik zeg weleens, ‘zou makkelijker zijn als ik een man was’. Onzin natuurlijk, maar je moet wel beter je best doen om het vertrouwen van je klanten te winnen.

Verandering is goed!

Groei staat altijd gelijk aan geluk, ik leerde om me aan te passen en weerstand te ontwikkelen. Ben heel blij dat ik destijds deze stap gezet heb. Ik kan lezen en schrijven met de ‘mannen’ en zij ook met mij. Ik ben ‘one of the guys’ met een vrouwelijke touch! Ik zorg wel voor wat extra sfeer met de feestdagen. Daar denken mannen niet aan..’

Veelzijdig

In het begin kwam er veel op haar af. ‘Wel even wennen in het begin, alle onderdelen leren kennen, het vak begrijpen, maar je groeit erin. Niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen. Als klant breng je je auto in de ochtend en haalt hem weer op aan het einde van de dag. Nu weet ik wat er allemaal geregeld moet worden in de tussentijd. Achter de schermen gebeurt er ontzettend veel. Dat maakt mijn functie ook heel boeiend.’

Privé

Lisette is al jaren getrouwd met Marcel en geniet van de kleine dingen. ‘Lekker lezen, wandelen, samen lekker eten en als het weer mag vakantie vieren! Daar geniet ik van.

Toekomst

Ik hoop hier nog lang met plezier te werken. We zijn al heel wat jaren de ‘dorpsgarage’ om de hoek. De garage waar de mensen klant aan huis zijn. Gemoedelijk en betrouwbaar. Daar hoeft voor mij niets aan te veranderen!’

 

Nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Lisette en de rest van de mannen staan voor u klaar!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024 - 3971352 info@muskens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024 - 3971352

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×