Voorstellen: Gijs Kersten

Gijs Kersten

Goed gevoel
Op de vraag hoe ben je binnengekomen bij Müskens hoeft Gijs niet lang na te denken. “Een oud medewerker die ik goed ken zei: ‘Geloof mij maar, bij dit bedrijf heb jij het naar je zin!’ en dat klopte als een bus. Na een goed gesprek ben ik begonnen…”. Gijs werkt al weer meer dan een jaar in het team van Müskens.

Opleiding afgerond
Gijs heeft zijn opleiding autotechniek al afgerond, hij is tevens APK keurmeester en diagnose specialist. Maar Gijs wilde meer. Hij studeert momenteel voor leraar en wil graag in de toekomst de jongens in opleiding begeleiden. “Deze opleiding is nooit weg, in de toekomt zou ik mijn vak kunnen combineren met het opleiden van beginnende technici. Maar je moet mij niet de hele week voor de klas zetten. Ik sleutel zelf het liefst, maar een combinatie zie ik wel zitten.”

Cursussen
“Natuurlijk willen wij allemaal bijblijven in ons vak, de techniek verandert nog steeds. We volgen regelmatig cursussen. Helaas is onze hybride training in verband met Corona afgezegd. En nu maar hopen dat we snel weer een training mogen volgen!”

Ingewikkelde storing
“Laatst kwam er een ongewone storing binnen waar de dealer noch de importeur uitkwam. Daar mocht ik mij in verdiepen. Na lang sleutelen, proberen, testen, technische tekeningen bestuderen bleek het aan de nokkenassensteller te liggen. Dat je zoiets oplost, geeft echt een kick en een boost in je zelfvertrouwen. En de auto rijdt nog steeds.”

Vrije tijd
In zijn vrije tijd mag hij graag sleutelen aan zijn oude BWM die hij aan het opknappen is. Ook maakt Gijs muziek, hij is bassist in een band. “Altijd heerlijk om even met de jongens ‘los’ te gaan! We komen geregeld bij elkaar, ook in deze tijd, maar wel op afstand natuurlijk!”

Veranderen
Gijs heeft voor verschillende bedrijven gewerkt. “We doen alles in goed overleg. Jacques is altijd zeer geïnteresseerd. Dat geeft veel vertrouwen, hij is altijd bereid te investeren in beter gereedschap en luistert naar onze ideeën. We zijn een klein hecht team, iedereen kent elkaar door en door, dat werkt prettig vind ik.”

Klantenwaardering
Het team van Müskens ontvangt dagelijks veel vaste klanten. “Hier ben je geen nummer, maar kent iedereen de klanten. Altijd leuk als een tevreden klant iets lekkers komt brengen. We zorgen samen dat het voor elkaar komt. Dat geeft voldoening. Iedere dag weer.”

 

Aan wie Gijs het interviewstokje doorgeeft, leest u in de volgende nieuwsbrief!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024 - 3971352 info@muskens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024 - 3971352

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×