Voorstellen: Rick Thijssen

Rick Thijssen 1e monteurStageplek in Groesbeek
Op het MBO volgde Rick de ‘BOL’ variant – vier dagen school en één dag praktijk. “Ik vond via school een stageplek bij Jacques, bij hem leerde ik het vak in de praktijk en mocht na mijn stage blijven als monteur.” Rick is blij met zijn keuze voor het autovak, dat was niet vanzelfsprekend!

Studerend voor technisch specialist
Rick Thijssen heeft na de middelbare school eerst twee jaar een sportopleiding gedaan, maar kwam er al snel achter dat dit niet helemaal zijn passie was. Autotechniek was toch meer zijn ding. Hij studeert momenteel voor technisch specialist.

Bijblijven in je vak
“Tegenwoordig is het een must bij te blijven in je vak, er verandert veel.. In oktober gaan we weer met het team op nascholing, over de Hybride en elektrische auto’s. Er valt nog genoeg te zien en te leren. Dat maakt dit vak zo interessant!”

Uitdagingen genoeg
“Het autovak geeft mij uitdagingen genoeg. Het liefste los ik ingewikkelde storingen op, maar pleeg ook onderhoud en voer reparaties uit. Werken aan een auto is gelukkig nooit saai!”

Rick Thijssen

Lui of passie?
Rick heeft het erg naar zijn zin bij Müskens. Een gezellig team waar hard wordt gewerkt en waar tijd is voor een geintje op z’n tijd. Rick woont slechts op drie minuten afstand van zijn werk. Dan gaat hij zeker lopen of op de fiets zou je denken….. Maar nee, hij komt natuurlijk met zijn auto! Zijn passie gaat ver, zeg maar gerust ‘van dichtbij tot heel ver’…

Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats, Rick én de rest van het team staan graag voor u klaar!

 

Rick geeft het stokje door aan Gijs Kersten! In de volgende nieuwsbrief leest u zijn verhaal!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024 - 3971352 info@muskens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024 - 3971352

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×